Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@10:11:26 GMT

وقفه خارج برنامه در ساخت «ماموریت غیرممکن ۸»

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۵۷۰۹۷

وقفه خارج برنامه در ساخت «ماموریت غیرممکن ۸»

به گزارش گروه فرهنگی ایرنا از پایگاه اطلاع‌رسانی ددلاین، در همان حال که ساخت قسمت هفتم از مجموعه ماموریت غیرممکن پس از یک دوره فیلمبرداری بین‌المللی در دوران کرونا در حال تکمیل است، برنامه‌ها برای فیلمبرداری پشت هم قسمت هفتم و هشتم این فیلم از سوی کمپانی فیلمسازی پارامونت منتفی شد. 

به نقل از منابع آگاه، با نزدیک شدن به تاریخ اکران فیلم تاپ گان: ماوریک که قرار است دوم ژوئیه (۱۱ تیر ۱۴۰۰) روی پرده برود، تام کروز ستاره فیلم‌های ماموریت غیرممکن مدتی سرگرم تبلیغات و بازاریابی برای آن فیلم خواهد بود و امکان بازی در فیلم دیگری را ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به محض این که آن فیلم اکران شود، فیلمبرداری ماموریت غیرممکن ۸ آغاز خواهد شد. 

مطبوعات انگلیسی‌زبان این هفته با انتشار گزارش‌هایی مدعی شدند ساخت ماموریت غیرممکن ۷ به دلیل محدودیت‌های مسافرتی ناشی از شیوع کرونا متوقف شده است، ادعایی که حقیقت نداشت؛ بنابر پستی که کریستوفر مک کوری کارگردان این فیلم روز گذشته در حساب اینستاگرامی خود منتشر کرد، فیلمبرداری ماموریت غیرممکن ۷ در منطقه غرب آسیا با موفقیت به پایان رسیده و تیم تولید در حال بازگشت به لندن هستند تا چند تغییر نهایی را روی فیلم اعمال کنند.

قسمت هفتم ماموریت غیرممکن ۱۹ نوامبر ۲۰۲۱ (۲۸ آبان ۱۴۰۰) اکران می‌شود و ماموریت غیرممکن ۸ نیز طبق برنامه‌ریزی‌های قبلی ۴ نوامبر ۲۰۲۲ (۱۳ آبان ۱۴۰۱) روی پرده سینماها خواهد رفت.

برچسب‌ها هالیوود شخصیت‌های هنری خارجی تولید فیلم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هالیوود تولید فیلم هالیوود تولید فیلم اخبار کنکور ماموریت غیرممکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۷۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش عربستان با تداوم پروژه نئوم

عربستان سعودی به‌دنبال بودجه‌بندی و برنامه‌ریزی نادرست، برای پیاده‌سازی طرح‌های پروژه نئوم خود تا سررسید تعیین‌شده با مشکل مواجه است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، آینده نئوم، پروژه عظیم شهرسازی عربستان سعودی، متزلزل به نظر می‌رسد، زیرا با افزایش هزینه‌ها، شکست‌های پی‌درپی در ساخت‌وساز بناها و ساختارهای مختلف این شهر هوشمند رو به افزایش است. در حال حاضر عربستان از شکست خود در ساخت شهر خطی لاین خبر داده است که قرار بود میزبان یک جفت آسمان‌خراش بلندتر از ساختمان ۱۰۲ طبقه امپایراستیت واقع در محله منهتن نیویورک باشد، ۱۰۵ مایل از صحرا را در بر بگیرد و انتهای غربی آن به ساحل دریای سرخ ختم شود.

چالش عربستان برای ساخت لاین

مقیاس بلندپروازانه تعیین‌شده برای این شهر با هزینه‌های سرسام‌آوری همراه بوده است، حال آن‌که نئوم به‌طور رسمی ۵۰۰ میلیارد دلار بودجه داشت که بیش از ۵۰ درصد آن توسط فدرال عربستان سعودی تأمین شد. با این حال پیش‌بینی‌های بودجه بسیار خوش‌بینانه بودند و طبق گفته کارمندان پروژه و افراد آشنا با طرح‌های نئوم، تنها ۱.۵ مایل اول پروژه لاین بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار هزینه خواهد داشت. در اصل انتظار می‌رود کل پروژه دست کم دو تریلیون دلار بودجه لازم داشته باشد.

بر اساس چشم‌انداز عربستان سعودی، لاین با صد مایل عرض، در بالاترین نقاط خود هزار و ۶۴۰ فوت ارتفاع خواهد داشت و ۲۹ درصد بزرگ‌تر از تمام ساختمان‌های شهر نیویورک است. پایه‌های این شهر سال‌ها قبل از این‌که معماران طراحی ساختار بالای زمین آن را ترسیم کنند، به‌صورت پراکنده ساخته شد تا نشانی از پیشرفت شهر باشد، با این حال با تغییر نظر معماران نسبت به ساخت لاین در مکان برنامه‌ریزی شده اولیه، این پایه‌ها رها شد.

این نوع برنامه‌ریزی‌های نادرست بخش‌های دیگری از نئوم را نیز تحت‌تأثیر قرار داده است. ۱۰ مایل اول آسمان‌خراش ابتدا قرار بود تا سال ۲۰۳۰ تکمیل شود که اکنون به ۱.۵ مایل کاهش پیدا کرده است. بلندپروازی‌های طراحان برای برای اسکان میلیون‌ها ساکن در فاز اول آن نیز به کمتر از ۲۰۰ هزار نفر تقلیل داشته است.

نئوم در همین حال حدود پنج میلیارد دلار صرف ساخت مسکن برای کارگران ساختمانی خود کرده است که تعداد آن‌ها از پیش‌بینی‌های اولیه فراتر رفته و حتی قرار است ۱۰۰ هزار کارگر دیگر نیز به آن‌ها بپیوندند، اما به نظر می‌رسد که حتی این بخش نیز با آینده‌نگری طراحی شده باشد. بنابراین به نظر می‌رسد جامعه‌ای که محل زندگی مهندسان و کارکنان اداری نئوم است، باید تخریب شود و پس از بازنگری‌های بیشتر در طراحی لاین جای خود را به بخش‌هایی از آسمان‌خراش برنامه‌ریزی‌شده دهد.

کارگران در حال حاضر در حال حفر یک گودال عظیم ۴۵۰ هکتاری در امتداد محل پایه‌ریزی لاین هستند که با هدف ساخت یک اسکله دریایی، ۵۰ فوت زیر سطح دریا قرار دارد.

مشکل دیگر نئوم در وهله کنونی کوه‌هایی از خاک، حاصل حفاری‌های فعلی است که بر فراز نقاطی ریخته شده که قرار است یک آبراه ساخته شود و تصمیم بر این گرفته شده که برای حفاری مجدد این توده خاکی عظیم و انتقال آن به جای دیگر برنامه‌های جدیدی تدوین شود.

کد خبر 751695

دیگر خبرها

  • با ویژگی‌های جت جنگنده نسل هفتم آشنا شوید
  • قسمت اول برنامه مهربان
  • بدون در نظر گرفتن شاخص‌هایی دقیق انتخاب نامزد اصلح غیرممکن است
  • چالش عربستان با تداوم پروژه نئوم
  • توخل: پیروزی در برنابئو غیرممکن نیست؛ سرمربی بایرن مونیخ با نتایج قضاوت می‌شود
  • ۳۳۰۰ کیلومتر پروژه ریلی در حال ساخت در کشور داریم
  • برنامه ۴ بازی باقیمانده استقلال و پرسپولیس
  • بسیاری از مسائل معلمان در برنامه هفتم توسعه مدنظر قرار گرفته است
  • برنامه بازی‌های هفته بیست و هفتم لیگ برتر + ساعت پخش
  • ترکیب سپاهان برای دیدار مقابل استقلال خوزستان؛ هفته بیست و هفتم لیگ برتر