Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانلود فصل هفتم قسمت اول جوکر (فصل ۷ قسمت ۱ فینال جوکر)

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از سریالینو، قسمت اول فصل هفتم جوکر (فینال دوم جوکر) منتشر شد. رئالیتی شو جوکر ساخته احسان علیخانی، که خود را به عنوان یکی از پرطرفدارترین سریال‌های شبکه نمایش خانگی معرفی کرده، پس از پایان قسمت اول فینال (فصل ۶)، اکنون به ایستگاه هفتم رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این فصل که فینال دوم جوکر نیز محسوب می‌شود، ۹ شرکت‌کننده به رقابت می‌پردازند تا برنده این رئالیتی شوجذاب مشخص شود. پیشنهاد می‌کنیم قسمت اول ۱ فصل هفتم ۷ سریال جوکر را از دست ندهید و لحظات شاد و لذت‌بخشی را در کنار خانواده و عزیزان‌تان تجربه کنید.

برای دانلود جوکر فصل هفتم ۷ قسمت اول ۱ با لینک مستقیم و ترافیک نیم‌بها بر روی لینک زیر کلیک کنید

دانلود فصل هفتم قسمت اول جوکر (فینال دوم) 

********************************

برای دانلود کامل قسمت‌های قبلی رئالیتی شو جوکر (فصل ۱ تا ۷) نیز می‌توانید به صفحه زیر مراجعه کنید:

دانلود سریال جوکر کامل (فصل ۱ تا ۷)

بازیگران فصل هفتم جوکر (بازیگران فینال دوم جوکر)

همان‌طور که می‌دانید فینال رئالیتی شو جوکر در قالب دو فصل (فصل ۶ و ۷) برگزار می‌شود که در هر فصل ۹ تن از بهترین‌های فصل‌های قبلی با هم به رقابت می‌پردازند. در هفته‌های گذشته و پس از پایان فینال اول رئالیتی شو جوکر، سؤالاتی از قبیل «بازیگران فصل هفتم جوکر چه کسانی هستند» یا «مهمانان فینال دوم جوکر کیا هستند» در ذهن بسیاری از مخاطبان نقش بسته بود و متداول‌ترین سؤال شما عزیزان از پشتیبانی سریالینو محسوب می‌شد. حالا بعد از چند روز وقفه و سکوت عوامل این سریال، شرکت‌کنندگان فصل هفتم و در واقع فینال دوم جوکر مشخص شدند.

در قسمت اول فصل هفتم جوکر یا همان فینال دوم سریال جوکر، ۹ چهره محبوب حضور دارند که عبارتند از حامد آهنگی، یوسف صیادی، امین حیایی، سام درخشانی، سیروس میمنت، علیرضا استادی، هومن برق نورد، امیر مهدی ژوله و غلامرضا نیکخواه. هنرمندانی که در فصل‌های گذشته لحظات شاد و مفرحی را برای بینندگان خلق کرده‌اند. در واقع کسانی که بیشتر از همه دیگران را خندانده‌اند و یا خودشان کمتر از بقیه خندیده‌اند. 

با حضور این همه کمدین و اساتید استندآپ کمدی در کنار یکدیگر، باید منتظر صحنه‌های بسیار جذاب و به یاد ماندنی در این فصل بود. بنابراین پیشنهاد می‌کنیم دانلود فصل هفتم قسمت اول سریال جوکر را به هیچ عنوان از دست ندهید تا در کنار خانواده و عزیزان‌تان لحظات شاد و مفرحی را تجربه نمایید. برای دانلود می‌توانید بر روی لینک بالا کلیک نمایید.

درباره درباره رئالیتی شو و مسابقه فینال فصل هفتم قسمت اول

رئالیتی شو جوکر فصل ۷ قسمت ۱ یک سریال ایرانی در در فضایی جذاب و خنده‌دار است که به کارگردانی حامد میرفتاحی و احسان علیخانی و همچنین تهیه کنندگی امیرحسین بزرگ‌زادگان و محسن نجفی تولید شده است. مسابقه جوکر یا به فارسی‌اش لطیفه‌گو یا بذله‌گو، یک گرداننده و مجری یا میزبان دارد. در فصل هفتم جوکر مانند قسمت قبلی فینال (فصل ۶) و بر خلاف پنج فصل مقدماتی که ۸ هنرمند حضور داشتند، ۹ نفر از شخصیت‌های مشهور هنری، ورزشی ، اجتماعی و… در یک اتاق برای ‏خنداندن یکدیگر به رقابت می‌پردازند در حالی که خودشان نباید بخندند.

نظرسنجی‌ها حاکی از آن است که این برنامه به خوبی توانسته رضایت مخاطبان را جلب نماید و همین امر آن را به یکی از پرفروش‌ترین سریال‌های شبکه نمایش خانگی در سالیان اخیر بدل نموده است. سریال جوکر با الگوبرداری از نمونه‌های موفق خارجی ساخته شده است. تاکنون پنج فصل مقدماتی و یک فینال از این رئالیتی شو تکمیل شده و حالا به ایستگاه هفتم که حکم دومین فینال را دارد، رسیده‌ایم. در هر کدام از فصول قبلی این برنامه، بازیگران و چهره‌های شناخته شده‌ای حضور داشتند.

نظرات مخاطبان درباره قسمت دوم فینال جوکر (فصل ۷ قسمت ۱)

- وااای حامد آهنگی و یوسف صیادی کنار هم!!! چه شود می‌ترکیم از خنده 

- واقعا دم همتون گررررررم که بدون کلاس گذاشتن دل مردم رو شاد میکنید.کار یوسف تیموری هم خیلی قشنگ بود.نمره ی بیست به همگیتون

- قسمت قبلی فینال که وااقعا عالی بود. مخصوصاً کار یوسف تیموری. امیدوارم فینال دوم جوکر هم بترکونه مثل قبل

- به نظرم علیخانی بهترین برنامه ساز ایرانه. دمش گرم. مرسی که تو این شرایط مردم رو می خندونی 

- مطمئنم حامد آهنگی دوباره میترکونه. یوسف صیادی و امین حیایی هم عالین

- ممنون از سریالینو که قسمت جدید رو سریع برامون میزاره

- فقط منتظرم ببینم حامد آهنگی تو جوکر تایم چی می خواد رو کنه.

- خیلی خوب میشد اگه بهترین‌های فصل هفتم با نفرات برنده فصل قبلی هم دوباره با هم مسابقه بدن.

- حیف که جوکر زود داره تموم میشه. واقعاً تو مدت لحظات خوبی رو برامون خلق کرد.

- وااای قسمت ۱ صفل ۷ هو اووومد. خدایا شکرت

درباره رئالیتی شو جوکر

جوکر یک مسابقه کمدی است با اسپانسری فیلیمو که در آن ۸ شرکت‌کننده برای مدت مشخصی در یک اتاق بزرگ محبوس می‌شوند. که البته در فینال تعداد آن‌ها به ۹ نفر در هر گروه رسیده است. شرکت‌کنندگان این مسابقه هنرمندان مشهور هستند. هر کس باید در طول مسابقه دیگران را بخنداند و در عین حال خودش نخندد. هر شرکت‌کننده‌ای که بخندد بار اول کارت زرد می‌گیرد و بار دوم با کارت قرمز جریمه و از اتاق اخراج می‌شود.

هر شرکت‌کننده یک فرصت ویژه با مدتی محدود نیز در اختیار دارد که هر زمان خواست می‌تواند از آن استفاده کند. در این فرصت دیگران باید کاملا به او توجه کنند و اجازه هیچ کار دیگری ندارند و فرد در این مدت اجرای ویژه‌ای انجام می‌دهد تا دیگران را بخنداند.

شرکت‌کنندگان از روش‌های مختلفی برای خنداندن دیگران استفاده می‌کنند و انواع مختلفی از کمدی را اجرا می‌کنند. از جمله آن‌ها می‌توان به این موارد اشاره کرد: اجرای نمایش کمدی، کاراکترسازی و تیپ‌سازی، شوخی‌های کلامی، اجرای موسیقی کمیک، اجرای استندآپ کمدی، استفاده از آکسسوار و ابزار مختلف مثل عروسک و لباس‌های بامزه، پارودی‌سازی آثار مشهور، کمدی فیزیکی و…

هر شرکت کننده که کارت قرمز بگیرد و از مسابقه حذف شود، به اتاق میزبان می‌آید و در کنار او ادامه مسابقه را تماشا می‌کند. همچنین میزبان می‌تواند با تشخیص خودش، شرکت‌کننده حذف شده را برای مدت مشخصی به اتاق برگرداند تا دیگران را بخنداند. با حذف شدن شرکت‌کنندگان، آخرین کسی که در اتاق بماند، برنده مسابقه می‌شود و تندیس و جایزه بزرگ را از آن خود می‌کند. همچنین به قسمت فینال فینالیست‌ها راه می‌یابد.

هم اکنون قسمت اول فصل هفتم سریال جوکر (قسمت فینال دوم جوکر) منتشر شده است که می توانید این اپیزود را از طریق لینک‌های دانلود موجود در این صفحه در کیفیت دلخواه دریافت کرده و از دیدن آن در کنار دوستان و خانواده لذت ببرید.

منبع: سریالینو

https://serialino.ir

کد خبر 678178 برچسب‌ها احسان علیخانی امین حیایی سریال خانگی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: احسان علیخانی امین حیایی سریال خانگی فصل هفتم قسمت اول رئالیتی شو جوکر فصل هفتم جوکر شرکت کنندگان شرکت کننده سریال جوکر حامد آهنگی ۷ قسمت قسمت ۱

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۰۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چطور پیامک‌های جعلی را بشناسیم؟

«سلام یارانه کمک معیشتی رو برو بگیر خودمم گرفتم» دریافت این پیامک بخصوص اگر از شماره‌ای آشنا باشد، باعث می‌شود تا ناخودآگاه روی لینک بزنید، صفحه پرداختی که مقابلتان باز شد، باید مبلغی را پرداخت کنید که البته زیاد هم نیست، اطلاعات کارت بانکی را می‌نویسید و زدن دکمه پرداخت، نقطه پایانی است بر همه ماجرا: حالا گوشی شما هک شده و در حداقل زمان حسابتان خالی خواهد شد.

به گزارش ایسنا، آنچه در ادامه می‌خوانید گزارش روزنامه «ایران» درباره پیامک‌های کلاهبرداری و نحوه شناسایی آنها است:
پیامک‌های جعلی یکی از جدیدترین شیوه‌های کلاهبرداری و جرایم سایبری در سال‌های اخیر است که با وجود اطلاع‌رسانی‌های گسترده و ایجاد مکانیزم‌های بانکی، همچنان افراد زیادی قربانی می‌شوند.
 فاطمه علایی، کارشناس حقوقی با اشاره به اینکه با دیجیتالی شدن زندگی امروز، افراد بیش از هر زمان دیگری در معرض تهدید، خطر و کلاهبرداری قرار دارند، می‌گوید: کلاهبرداری‌های جدید که تنها با متنی کوتاه در یک پیامک اتفاق می‌افتند متأسفانه در بسیاری از مواقع موفقیت‌آمیز هستند. گاهی برخی از این پیامک‌ها به درجه‌ای از پیشرفت رسیده‌اند که تنها با باز کردن پیامک یا کلیک کردن روی لینک مندرج در آن، علاوه بر دسترسی مجرمان به اطلاعات شخصی شما، به منابع مالی‌تان نیز دسترسی پیدا می‌کنند.
 هر چند پلیس و نهادهای انتظامی، مالی و فرهنگی همواره درباره این‌گونه کلاهبرداری‌ها و جرایم سایبری اطلاع‌رسانی می‌کنند، اما گویا هنوز دام‌های پیامکی برای کلاهبرداران جذابیت زیادی دارد و متأسفانه بخش اعظم شکایات ثبت‌شده در حوزه جرایم سایبری به پیامک‌های جعلی مربوط است.

این کارشناس حقوقی خاطرنشان می‌کند: وقتی درباره بزه یا کلاهبرداری صحبت می‌شود، باید به این موضوع توجه کنیم که جرم پدیده‌ای اجتماعی است و هر کجا جامعه‌ای باشد، جرم هم وجود دارد. در واقع جرم زائیده اجتماع است و برای ایمن کردن جامعه باید قانونگذار، رسانه و دستگاه‌های ذی‌ربط وظایف خود را انجام دهند تا جامعه نسبت به جرم ایمن شود.

وی با اشاره به اینکه گروه‌های مختلفی از مردم می‌توانند درگیر کلاهبرداری‌های اینترنتی از جمله پیامک‌های جعلی شوند، می‌گوید: در واقع، معمولاً کسانی که در حوزه‌های سایبری توانمندی بالا دارند و هکر هستند هیچ وقت برای مبالغ پایین ریسک نمی‌کنند. مجرمان سایبری که در این زمینه فعالیت می‌کنند غالباً انسان‌های توانمندی نیستند و فقط روی غفلت مردم حساب می‌کنند. آنها بررسی می‌کنند که مردم روی چه موضوعی تمرکز دارند و سپس همان را به عنوان شگرد خود مورد استفاده قرار می‌دهند. در مرحله بعد پیامک ارسال می‌شود و دریافت‌کننده با کلیک روی لینک و ورود به یک صفحه جعلی در نهایت به نصب یک نرم‌افزار موبایلی هدایت می‌شود، در حالی که این برنامه یک بدافزار است و به همه اطلاعات موبایل دسترسی دارد. با این روند مجرم می‌تواند به حساب‌های بانکی فرد بزه‌دیده دسترسی داشته باشد؛ در مرحله بعد، مجرم از شماره فرد بزه‌دیده همان پیامک مجرمانه را به افراد دیگری ارسال می‌کند و این فرد نیز خودش ناخواسته یک گره جدید در این پیامک مجرمانه خواهد شد و این روند ادامه پیدا می‌کند.
 
چطور پیامک‌های جعلی را بشناسیم؟

 پیامک‌های جعلی به اذعان کارشناسان حوزه جرایم سایبری دو مشخصه مهم دارند؛ اول اینکه این پیامک‌ها با سر شماره‌ معمولی ارسال می‌شوند و مشخصه دیگر لینک موجود در پیامک‌هاست.
علایی در این زمینه می‌گوید: باید توجه داشته باشید که ارگان‌های خدماتی و دولتی پیامک را از شماره موبایل ارسال نمی‌کنند و به محض دیدن پیامکی با شماره موبایل از سوی هر ارگان دولتی یا خدماتی بدانید که صد درصد کلاهبرداری است. مورد دوم درباره لینک است؛ با بررسی دامنه می‌توان از جعلی بودن لینک مطمئن شد. دامنه لینک سازمان‌های دولتی و خدماتی«.ir» است و هرگاه لینکی از سوی سازمان دولتی با دامنه «com.» مشاهده شد، نشان می‌دهد کلاهبرداری است.

این کارشناس حقوقی با بیان اینکه برای تشخیص پیامک جعلی و کلاهبرداری باید مواردی را در نظر داشته باشید، می‌گوید: منبع پیامک را بررسی کنید. اگر شماره فرستنده ناشناس، نامعتبر یا مشکوک باشد، احتمال دارد با پیامکی جعلی طرف باشید. سپس باید محتوای پیامک را بررسی کنید. اگر پیامک حاوی درخواست وجه، اطلاعات شخصی، لینک یا کد باشد، ممکن است جعلی باشد. به‌خصوص اگر پیامک حاوی تهدید، فشار یا عجله باشد. پیامک‌هایی که شما را به واریز سود یا قطع شدن یارانه و مسائلی از این دست هدایت می‌کنند، عمدتاً جعلی هستند. حتی نحوه نوشتار پیام‌های جعلی هم معمولاً دارای غلط‌های املایی یا نگارشی است.

علایی ادامه می‌دهد: برای جلوگیری از کلاهبرداری، باید در صورت دریافت پیامک مشکوک، قبل از هر عملیات، با سازمان یا شخص مورد نظر تماس بگیرید و صحت پیام را بررسی کنید. همچنین باید از ورود به لینک‌های ناشناس، تأیید کدهای نامعلوم، پرداخت وجه به حساب‌های ناآشنا یا ارسال اطلاعات حساس خودداری کنید. اگر زمانی پیامکی دریافت کردید و مطمئن نبودید که پیامک کلاهبرداری است یا نه، بهتر است که هیچ عملی انجام ندهید. به هیچ عنوان به پیامک پاسخ ندهید، لینک را باز نکنید، کد را وارد نکنید یا وجه را انتقال ندهید. اگر کلاهبرداری موفقیت‌آمیز باشد، اطلاعات موجود در تلفن همراه‌تان دزدیده می‌شود و اگر اطلاعات بانکی و حساب‌های ارز دیجیتال را هم در گوشی ذخیره می‌کنید، مجرمان سایبری به‌راحتی می‌توانند تمام حساب‌های بانکی و دیجیتالی‌تان را خالی ‌کنند. بنابراین از ذخیره‌سازی اطلاعات مالی و غیرمالی خود در تلفن همراه خودداری کنید.
وی تأکید می‌کند: چنانچه قابلیت احراز هویت چندمرحله‌ای تلفن همراه و اپلیکیشن‌های شما فعال است، امنیت دستگاه هوشمند شما اجازه هک شدن اطلاعات را به مجرمان سایبری نمی‌دهد و می‌توانید در مواجهه با کلاهبرداری‌های پیامکی در امان بمانید.
 
شکایت خود را در پلیس فتا مطرح کنید
به توصیه این کارشناس حقوقی، هر چند جرایمی‌از قبیل کلاهبرداری‌های پیامکی جزو دعاوی کیفری محسوب می‌شود، اما بهتر است به طور کلی برای طرح دعاوی جرایم اینترنتی شکایت خود را در پلیس فتا مطرح کنید. برای این کار هم می‌توانید از طریق دادسرای جرایم رایانه‌ای و هم از طریق دادسرای نزدیک محل زندگی خود اقدام کنید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رئال مادرید ۲-۱ بایرن مونیخ / گزارش لحظه به لحظه: پایان بازی و صعود کهشکانی‌ها به فینال
  • نقدی بر سریال افعی تهران ساخته سامان مقدم/ به جای سرکوب معلول باید علت‌ها واکاوی شوند
  • دانلود سریال افعی تهران قسمت ۱۰ دهم ( دانلود قسمت 10 افعی تهران ) حجم رایگان
  • دانلود سریال افعی تهران قسمت 10 با حجم رایگان
  • گول پیامک‌های جعلی را نخورید
  • برنامه بازی‌های هفته بیست و هفتم لیگ برتر + ساعت پخش
  • بازیگر «نون خ»: چند بار تا مرز خفگی رفتم
  • ادامه «بدقولی کنداکتوری تلویزیون» با رخنه شبکه یک
  • لیگ NBA| کلیولند به نیمه‌‌نهایی کنفرانس شرق رسید
  • چطور پیامک‌های جعلی را بشناسیم؟